Er der nogen af jer som har erfaring med outsourcing af PR og newsjagging/media outreach?

Jeg vil rigtig gerne have mit engelske site (www.dive.in) ud i nogle fine medier, men det skal være mere end blot blogs (jeg leder ikke efter linkbygger outreach, men rigtig medie-omtale).

Har nogen af jer med succes prøvet at hyre folk via fx elance / odesk til at lave pressearbejde for jer? Ikke blot skrive en pressemeddelelse, men decideret få noget ud i medierne.

Del gerne noget erfaring med mig, så jeg slipper for at brænde for mange penge af på den forkerte taktik 🙂

Hi, I’m Nicolai Lønne

5 Comments

 1. True, men jeg skal langt ud internationalt. Danske medier er mig ret så irrelevante (i denne sammenhæng), så derfor tænker jeg outsourcing via odesk / elance

  Det er selvfølgelig en fordel, hvis der er noget at vinde på prisen, men jeg tænker nu mest på at der må være fordele i at have amerikanere til at skaffe mig ind i medier i USA, ligeså englængere til UK medier osv.

  Eller er det her et felt som det slet ikke fungerer at outsource for langt væk?

 2. Nicolai Lønne Som du selv skriver, så kan du jo sagtens brænde en masse penge af på so called experter, men pointen er at du er den bedste sælger af produktet. Derfor vil det give mening at du selv gjorde dette arbejde. Selvfølgelig skal du ud over din comfort zone, læs evt. denne her som inspiration: http://www.slideshare.net/randfish/how-ceos-can-be-great-marketers

  Når du siger medier, hvilken typer mener du så – er det for at komme i NY times eller er det upworthy du aimer efter?

  Kort sagt hvad er dine kpis? 😉

  Har arbejdet med uk agencies før, jeg har fået følgende learning af disse. Utroligt meget tid er gået med kravspecificering, kontrakt osv. sammenholdt med at brugte en god sum penge og i forhold til ROI så kan man overveje selv at gøre det.

  Af US agencies som er sjove, så tjek aimClear ud, de gør både PR & linkbuilding osv. læs evt. denne her.   http://www.aimclearblog.com/2012/06/29/psychographic-targeting-unhinged-the-zen-of-whole-customer-persona-modeling/

  Men igen så er du den bedste person til at sælge produktet, så brug hellere dine ressourcer på at hyre en person at varetage dine daglige task og kom igang med at markedsføre produktet selv 😉

 3. Det har jeg Søren Riisager – men jeg må indrømme at en den af min outsourcing-strategi var at jeg gerne ville lidt ned i niveau i forhold til de normale danske priser.

  Prøver at smide dig en mail alligevel 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *