Originally shared by Kasper Bergholt

Det er mit klare indtryk, at flere og flere organisationer og virksomheder er gået ind på området for Facebook-annoncering, og det er en forståelig bevægelse, i og med Facebook har åbnet posen for flere og flere muligheder.

Fra Right Hand Side- til newsfeed-annoncering

Tidligere annoncerede de fleste i Right Hand Side, altså spalten til højre for newsfeedet. Det var ikke unormalt at høre om frustrationer på den front. Trafikken konverterede simpelthen ikke synderligt godt i og for sig selv, men særligt i forhold til Adwords search.

Senere blev der mulighed for at annoncere i newsfeedet, hvor man som annoncør får vold som screen real estate.

[…] Tak for inspiration til Simon Willer Mads Gorm Larsen David Lorentzen 

http://mediebevaegelsen.dk/facebook-annoncering

Hi, I’m Mads Gorm Larsen

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *