Hejsa 🙂

Et lille simpelt spørgmål. har jeg mulighed for på en eller anden måde at markere, i min google analytics, når jeg laver nye tiltag på min blog.

Jeg vil gerne på min graf kunne se at “her postede jeg et nyt indlæg”, “her installerede et jeg et nyt plugin”, “her var jeg omtalt i alt for damerne”.

Kan i følge mig? ellers uddyber jeg gerne 🙂

Hi, I’m Siif Floor

10 Comments

  1. Kanon! 1000 tak Rasmus Himmelstrup! Lige hvad jeg manglede! ihhh hvor dejligt med så hurtigt et svar og jeg havde da ingen anelse om at det hed Annotation…Så det blev både til nye teknikker og nyt ord i ordforrådet idag, thansk!

  2. Kanon! 1000 tak Rasmus Himmelstrup! Lige hvad jeg manglede! ihhh hvor dejligt med så hurtigt et svar og jeg havde da ingen anelse om at det hed Annotation…Så det blev både til nye teknikker og nyt ord i ordforrådet idag, thansk!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *