Jeg vil gerne have lavet en salgsvideo til en ny hjemmside, jeg er ved at lave. Hvem er rigtig gode til at lave professionelle videoer til B2B markedet til en overkommelig pris (vi er en mindre virksomhed så midlerne er ikke enorme).

Hvis nogle af jer andre har fået lavet noget lignende, vil jeg rigtig gerne høre jeres råd 🙂

Hi, I’m Leman Kanat

5 Comments

  1. Hej Leman, jeg har en dygtig filmproducer der klarer de fleste opgaver af produktionen selv, lige fra at scripte over filme og til at færdigpolere det. Hvis du har lyst til at blive introduceret må du gerne sende et kort opgavebrief på en mail til Mikkel@paratt.dk– Vi giver gerne et tilbud ihvertfald 🙂

  2. Dennis Kjærgaard laver animationsvideoer. Har ikke selv nået at bruge ham endnu, men hans priser er skarpe sammenlignet med hvad jeg ellers har fundet på markedet.

    Indenfor Animationer er der også http://www.videosharks.com/ som jeg synes ser rigtig gode ud, men deres priser er også i toppen.

    Skal det være rigtig video, uden at det må koste en formue, så skal du nok ud og have fat i en produktionsskole eller lignende. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *