Hi, I’m Kim Schjeltved

16 Comments

  1. Jeg tro ikke dere er nogen som bruge den ny api client lib, og tro heller ikke nogen af dem bruge den realtime api.  Jeg var også tænket at det kunne være digligt at var sadan en app.  Jeg gidder ikke bar læver en kun til mig selv.  Men hvis jeg husker det rigtigt de widgits er lavet i js, så er det ikke så svart for mig at læver en.  Men hvad var du tænket dig? Hvad vil du kun det med den?

  2. Jeg tro ikke dere er nogen som bruge den ny api client lib, og tro heller ikke nogen af dem bruge den realtime api.  Jeg var også tænket at det kunne være digligt at var sadan en app.  Jeg gidder ikke bar læver en kun til mig selv.  Men hvis jeg husker det rigtigt de widgits er lavet i js, så er det ikke så svart for mig at læver en.  Men hvad var du tænket dig? Hvad vil du kun det med den?

  3. Jeg har en nystartet webshop, så jeg er ret nysgerrige for at se hvor mange besøgende jeg har pr dag. Det behøver bare være et tal der viser antal besøgende, gerne opdateret hvert 10 minut eller lignede. 

  4. Jeg har en nystartet webshop, så jeg er ret nysgerrige for at se hvor mange besøgende jeg har pr dag. Det behøver bare være et tal der viser antal besøgende, gerne opdateret hvert 10 minut eller lignede. 

  5. Det kan man ikke helt med api. Den realtime api kan kun fortæller dig hvor mange er på nu og here.   Med den reporting api Tæller om hvor mange var på idag kan man kun se efter 24 timer hvis man vil være 100% sikker på at den rigtig.   Det tager også 4 timer for den kommer til den standard api og some jeg har sagt du kan ikke være sikker på den er rigtigt. 

  6. Det kan man ikke helt med api. Den realtime api kan kun fortæller dig hvor mange er på nu og here.   Med den reporting api Tæller om hvor mange var på idag kan man kun se efter 24 timer hvis man vil være 100% sikker på at den rigtig.   Det tager også 4 timer for den kommer til den standard api og some jeg har sagt du kan ikke være sikker på den er rigtigt. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *