Hvordan får man brandsøgninger væk fra organisk trafik?

Hvordan får man brandsøgninger væk fra organisk trafik?

Før i tiden kunne man få brandsøgninger væk fra den organiske trafik ved at tilføje linjer som disse i sporingskoden:

pageTracker._addIgnoredOrganic(“virksomhedsnavn”);

pageTracker._addIgnoredOrganic(“virksomhedsnavn.dk“);

Virker det stadig efter Google er gået over til https? Og hvis ikke, findes der noget alternativ?

6 thoughts on “Hvordan får man brandsøgninger væk fra organisk trafik?

  1. Det kan du ikke. You’re screeeeeewed!

    Eneste mulighed er, at sjusse dig lidt frem til lidt relationelle data fra andre kilder. Altså gå i Webmaster Tools eller Adwords og se, hvor mange brandsøgninger der er vs. non-brand. Og så bruge det procenttal oppe i hovedet, når du kigger på dataene i Analytics.

  2. Det kan du ikke. You’re screeeeeewed!

    Eneste mulighed er, at sjusse dig lidt frem til lidt relationelle data fra andre kilder. Altså gå i Webmaster Tools eller Adwords og se, hvor mange brandsøgninger der er vs. non-brand. Og så bruge det procenttal oppe i hovedet, når du kigger på dataene i Analytics.

  3. Ja, så længe det gælder de organiske søgninger fra Google. Bevæger man sig lidt ud i verden, så findes der utroligt nok andre søgemaskiner, som ikke har problemer med at levere de data til Analytics (læs: Søgemaskiner, der ikke er oppe og skændes med NSA :-P).

  4. Ja, så længe det gælder de organiske søgninger fra Google. Bevæger man sig lidt ud i verden, så findes der utroligt nok andre søgemaskiner, som ikke har problemer med at levere de data til Analytics (læs: Søgemaskiner, der ikke er oppe og skændes med NSA :-P).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *