Hi, I’m Mads Gorm Larsen

12 Comments

  1. Lise Bjerregaard Nielsen  og Nicki Brøchner i kan da lige nå at hoppe på toget, så er jeg sikker på Rune Hansen nok skal holde et par bøffer varme til i kommer:) Og Lise det kan godt være du ikke vil indrømme det, men du er ved at blive lidt hooked på marketing:) 

  2. Hvis jeg nogensinde starter med marketing så er det for at smadre systemet indefra, og få adgang til visse personager, så de kan komme en tiltrængt tur op imod muren, Mads Gorm Larsen !

    (og her er “op mod muren” ikke en eufemisme!) 😉

  3. Nej. Gider ikke bruge mit liv på at manipulere folk til at bruge penge. Ikke engang for en god sag. Det lader jeg andre om. Men jeg spiser gerne grillmad imens jeg hører om de nye tendenser indenfor marketing, så jeg kan styre udenom dem det bedste jeg har lært fremover. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *