Hi, I’m Charlotte Gjerdrum

16 Comments

  1. Ring til dem høre spørg efter status på din sag og få dem til at fortælle dig hvor lang behandlingstid de har. Jeg mener vist de kan have op til 8 uger. Derefter skal de bare holdes til, dvs. at du ringer når de har lovet noget klar til dig og du ikke modtager noget fra dem

  2. Ring til dem høre spørg efter status på din sag og få dem til at fortælle dig hvor lang behandlingstid de har. Jeg mener vist de kan have op til 8 uger. Derefter skal de bare holdes til, dvs. at du ringer når de har lovet noget klar til dig og du ikke modtager noget fra dem

  3. Jeg ringede venligt til dem og spurgte, hvor langt jeg var kommet i systemet. Herefter blev jeg flyttet til deres hastebunke, og kort tid efter blev jeg ringet op og blev godkendt. Jeg manglede endda en lille detalje, som jeg rettede med det samme – og uden problemer. Så det behøver altså ikke at gå så dårligt. 😉

  4. Jeg ringede venligt til dem og spurgte, hvor langt jeg var kommet i systemet. Herefter blev jeg flyttet til deres hastebunke, og kort tid efter blev jeg ringet op og blev godkendt. Jeg manglede endda en lille detalje, som jeg rettede med det samme – og uden problemer. Så det behøver altså ikke at gå så dårligt. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *