Hi, I’m xirb

24 Comments

 1. Det kan vel let testes. Opret en hemmelig men publiceret side og send en mail med et link til den til din gmail.

  Så skal der vel bare kigges på kilde for besøg til denne specifikke side? 🙂

 2. Det kan vel let testes. Opret en hemmelig men publiceret side og send en mail med et link til den til din gmail.

  Så skal der vel bare kigges på kilde for besøg til denne specifikke side? 🙂

 3. Esben Rasmussen : Siden behøver vel ikke være hemmelig? Jeg testede det netop i dag, jeg ved ikke hvorfor jeg fik lyst til at kigge cookie værdier, men jeg havde på fornemmelsen jeg så færre referencer fra gmail.

  Andrè Nielsen hvad er din fornemmelse ift. hvornår det er ændret?

 4. Esben Rasmussen : Siden behøver vel ikke være hemmelig? Jeg testede det netop i dag, jeg ved ikke hvorfor jeg fik lyst til at kigge cookie værdier, men jeg havde på fornemmelsen jeg så færre referencer fra gmail.

  Andrè Nielsen hvad er din fornemmelse ift. hvornår det er ændret?

 5. Nej, selvfølgelig ikke. Det hemmelige var alene for at gå med livrem og seler ift. at der ikke kom fremmede og besøgte siden, som kunne forvirre i kildeanalysen 🙂

 6. Nej, selvfølgelig ikke. Det hemmelige var alene for at gå med livrem og seler ift. at der ikke kom fremmede og besøgte siden, som kunne forvirre i kildeanalysen 🙂

 7. Jacob Kildebogaard min fornemmelse for tider er desværre lidt tåget, for det føles som om dagene bare brager afsted.

  Men jeg mener at det er ca. en måned siden jeg tilfældigt bemærkede det, da jeg sad og kiggede på hvor dagens ordrer kom fra, og jeg vidste at mindst 2 burde have mail.google som reference, og da jeg undersøgte det nærmere, var de angivet som Direct.

  Så det kan sagtens være før, men jeg føler mig overbevist om at det er mindst en måned.

 8. Jacob Kildebogaard min fornemmelse for tider er desværre lidt tåget, for det føles som om dagene bare brager afsted.

  Men jeg mener at det er ca. en måned siden jeg tilfældigt bemærkede det, da jeg sad og kiggede på hvor dagens ordrer kom fra, og jeg vidste at mindst 2 burde have mail.google som reference, og da jeg undersøgte det nærmere, var de angivet som Direct.

  Så det kan sagtens være før, men jeg føler mig overbevist om at det er mindst en måned.

 9. Esben Rasmussen ah, ja på datasiden. Jeg kiggede blot i utmz cookien i stedet. Det var heldigvis asynkron kode 🙂

  Andrè Nielsen ja, det er ikke let at lure alle ændringer, specielt ikke når de intet melder ud om det. Jeg kan ikke tjekke cookie værdi hver gang jeg besøger et site…Dvs det skal jeg vist i den kommende periode.

 10. Esben Rasmussen ah, ja på datasiden. Jeg kiggede blot i utmz cookien i stedet. Det var heldigvis asynkron kode 🙂

  Andrè Nielsen ja, det er ikke let at lure alle ændringer, specielt ikke når de intet melder ud om det. Jeg kan ikke tjekke cookie værdi hver gang jeg besøger et site…Dvs det skal jeg vist i den kommende periode.

 11. Yes Morten Vadskær . Det er når Facebook advarer brugeren om at de forlader Facebook til ære for et eksternt link. Så der er ret mange Facebook variationer i referrals efterhånden. Rigtig let og simpelt at forklare til undervisning :/

 12. Yes Morten Vadskær . Det er når Facebook advarer brugeren om at de forlader Facebook til ære for et eksternt link. Så der er ret mange Facebook variationer i referrals efterhånden. Rigtig let og simpelt at forklare til undervisning :/

 13. Michael Bach Kjeldsen Elkjær man kan godt lave et filter der samler dem. Men mange af de hold jeg underviser kigger på deres data uden jeg har haft mulighed for at gøre dem bedre forud.

 14. Michael Bach Kjeldsen Elkjær man kan godt lave et filter der samler dem. Men mange af de hold jeg underviser kigger på deres data uden jeg har haft mulighed for at gøre dem bedre forud.

 15. Nå.. Jeg researchede på det og fandt frem til at man mente, det var når en bruger var logget ind på 3. parts sider via Facebook-profilen. Men ingen vidste noget med sikkerhed. Har du et link til noget mere om det, Jacob Kildebogaard?

 16. Nå.. Jeg researchede på det og fandt frem til at man mente, det var når en bruger var logget ind på 3. parts sider via Facebook-profilen. Men ingen vidste noget med sikkerhed. Har du et link til noget mere om det, Jacob Kildebogaard?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *