Hi, I’m Lars Skou Nielsen

16 Comments

 1. Altså, falske profiler skal man holde sig fra! Basta!

  Så er det vel teknisk set underordnet, hvem der reelt styrer den falske profil.

  Men er profilen og/eller dens persona så dårligt lavet, så der er en tydelig kobling til en bestemt virksomhed… som endda skulle forestille sig at være klar til at foregå som et godt eksempel, så er det jo bare dobbelt dårlig karma.

  Men hvis virksomheden kun underviser i matematik, så kan det være de har fokuseret på at fordoble alt i deres forretning – inklusiv moralen.

 2. Esben Rasmussen Virksomheden har et ret fint og ektensivt kursuskatakog, der bl.a. indeholder kurser som: MBA, masterclass i kommunikation, LEAN administration og… krisekommunikation… Go figure.

 3. Mads Gorm Larsen Det har jeg godtnok  glemt. Jeg kan slet ikke komme i tanke om hvem det var 😉 Jeg ved ikke engang hvem Probana Business School er. Men de kunne sikkert ikke finde på sådan noget snavs- tror jeg.

 4. Jeg må med skam bekende, at jeg har fake profiler og masser af dem. Det er f.eks. nødvendigt for, at jeg kan se hvilke annoncer mine konkurrenter kører med på Facebook i forhold til bestemte målgruppers alder og køn. Der er også en række ting, som er super nemt at teste med en fake profil. F.eks. hvordan modtager X min invitation til en gruppe på G+, hvordan ser min profil ud “udefra” på socialt netværk Y etc. Så min forargelse er ikke helt så udtalt:)  Jeg er dog med på, der er mange andre måder at benytte fake profiler, og her tror jeg bare man må sige, at det som hovedregel er spild af tid.

 5. Godt input Mads Gorm Larsen. Min “svada” var selvfølgelig henvendt mod de mere brodne kar inden for SEO og marketing, som bruger falske profiler aktivt til at pushe/spamme indhold på en måde, som ikke overholder gængse standarder – jura, guidelines og moral.

  Din beskrevne brug gør jo netop bare, at du ønsker at se virkeligheden, som den nu engang præsenterer sig for forskellige målgrupper.

 6. Jeg er lige blevet added af endnu “personlig profil”, hvis indlæg udelukkende handler om Probana…og min I Nærheden strøm er én stor fake personlig anbefaling af én eller anden tandlæge i Hellerup.

  Adorable. ^_^

 7. Jeg føler mig udenfor, hvorfor er jeg ikke god nok til at blive tilføjet af Probana Business School fake profiler:) Lise Bjerregaard Nielsen kan du ikke smide et link til profilen.  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *