Google Analytics Danmark: Diskussion

Hvor meget kan man regne med GA’s analyse af et websteds hastighed?

Hvor meget kan man regne med GA’s analyse af et websteds hastighed? Nedenstående screenshot virker enormt mærkelig. Vi har nogle issues som gør at social opdateringer en gang i mellem kan loade meget langsomt, men det burde jo alligevel ikke give så væsentlige forskelle mellem de forskellige desktop-browsere, når det gælder over 10.000 brugere. Eller betyder er det kun de 34 stikprøver der er lavet der tæller i dette regnskab og i så fald, kan man få GA til at lave flere? Det giver jo et voldsomt ringe billede af den faktuelle hastighed. Et tjek med Pingdom giver en loadetid på ca. 3 sekunder.

Hi, I’m Morten Hjort

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *