Så tæt på ebogs-nirvana – og så alligevel ikke… ØV! Jeg havde virkeligt glædet mig til Telmore Play, ikke mindst pga. “ebogs”-tjenesten Mofibo.com – men så viser det sig, Mofibo udelukkende fungerer vha. en App… En stor skuffelse!

Det MÅ da være at skyde sig selv i foden, at mange af dem som er ALLERMEST inkarnerede ebogs-læsere – og derfor investerer i et separat device som en ebogslæser for at få den klart bedste læseoplevelse – således er udelukkede fra at bruge tjenesten….

Selvfølgelig er det lettere at lave en app end at døje med det elendige system til håndtering af DRM, såsom igennem Adobe Digital Editions m.v. – men det MÅ da kunne lade sig gøre…

På eReolen var der jo også begrænsninger på, hvor mange bøger man kunne låne ad gangen – p.t. baseret pr. måned – tidligere antal bøger, man havde “lånt hjem” ad gangen – hvilket jo må svare ret præcist til Mofibos model med 3 aktive bøger ad gangen.. Der er sikkert udfordringer og mangler – men “kom nu lige on, man”…! 

Hi, I’m xirb

One Comment

  1. Amazon har faktisk en udmærket cloud reader, så man kan se sine køb på alle platforme. https://read.amazon.com

    De har selvfølgeligt også et arsenal af installationsmuligheder, hvis man er til den slags.

    Men DRM er og bliver noget fis.

    Yousee har også totalt ødelagt deres web tv med et ubrugeligt Silverlight content plugin, i stedet for at bare se på om man er på deres netværk, som de sagtens kunne før i tiden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *