De folk som tror at messengers apps blot er til beskeder burde lytte og læse tingene grundigt igen. De asiatiske giganter WeChat, Line & Kakaotalk bygger messenger as a platform. 

Og når man har bygget den platform så kan man vupti meget hurtigt lave en taxa bookingsservice… 5000 bookninger på 2 uger, det er cirka 15 bookninger i timen… Not bad eh? 

Hmmm, måske skulle man ændre fokuset i danmark fra at kun kigge på amerikanske start ups til også at kigge på asiatiske giganter, for de rykker hurtigt atm. Også måske er det også derfor at facebook virkelig har fået travlt med at force deres user over på messenger app’en.

Personligt synes jeg at det virkelig interessant at følge udviklingen når jeg tænker tilbage på ICQ og mirc dagene.

http://www.techinasia.com/5000-rides-booked-wechat-taxi-booking-with-easytaxi-in-singapore/

http://www.techinasia.com/5000-rides-booked-wechat-taxi-booking-with-easytaxi-in-singapore

Hi, I’m Anders Rosenqvist

One Comment

  1. Meget god pointe. Først tænker man “det kan vi sgu ikke bruge til noget i vores forretning…” og tænker man “måske kunne man alligevel… hmm”

    Vi har endnu til gode at se et asiatisk medie tage springet til Europa/USA. Min fornemmelse er, at volumen er så stor i Asien, at de ikke har behov for at ekspandere udenfor regionen før de er nået ret langt i deres udvikling (og så har lokale aktører kopieret dem her). Men det betyder ikke, at vi ikke kan lære af de ting, der sker på de kanter!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *