Jeg står for første gang og skal håndtere et projekt, hvor vi skal sætte et responsivt design i søen.

Jeg vil jo gerne lave så lidt som muligt – (Især pga. fejltagelser og -antagelser) – så jeg håber, der er nogle, som har så meget erfaring med det at de kan dele lidt ud af det eller evt. ligger inde med links til gode ressourcer at kigge på.

Hi, I’m Morten Madsen

7 Comments

 1. Er ved at få omlagt min side – som er i WordPress – til responsivt design. Min webmaster har foreslået Genesis som jeg fik gode anbefalinger til, da jeg forespurgte her på G+ Jeg følger lige tråden her for gode anbefalinger, da det er vigtigt for mig at min side bliver optimeret, så brugeren oplever gode funktionaliter og højere grad af enkelthed end i dag, hvor min side er opstået ved knopskydning

 2. Tak for svar – jeg skal nok lige præcisere det en smule.

  Jeg har web developers og grafiker til at løse det rent praktiske – det er mere ifht. alt det forberedende arbejde med at definere, hvad der skal med, prioriteres etc. fra en eksisterende side

 3. Det er jo lidt et prioriteringsspørgsmål i forhold til dit indhold.

  Hvilke dele af dit indhold er vigtigst, så det altid skal vises uanset skærmstørrelse, og hvilke dele kan tåle at blive gemt lidt og hvordan skal man kunne få det frem.

  Det er meget afhængig af siden synes jeg.

  Er det en blog, så er det ret standard synes jeg. Men med andre sider kan det være meget forskelligt hvordan man vil have præsenteret tingene alt efter hvor meget indhold man har.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *