Markedsføring, reklamer og PR for kanaljer: Markedsføring

De fysiske butikkers problemstilling…kan de stadig slå på ekspertisen/rådgivning i forhold til webshops?

De fysiske butikkers problemstilling…kan de stadig slå på ekspertisen/rådgivning i forhold til webshops? Nej, det mener jeg heller ikke de kan. For det første er mange ekspedienter for uvidende, og for det andet er webshops blevet bedre til at være eksperter indenfor deres felt. Personligt har jeg mere lyst til at få råd af en person som står overfor mig end via mail/Tlf, hvis jeg så bare kunne regne med at ekspedienten ikke prøver at nare mig til at købe det han helst vil sælge, fremfor det der passer bedst til mig…men sådan er verden desværre ikke…

Originally shared by null

Spænd dine løbesko! Her får du dagens artikel om Social Media af David Lorentzen! #SoMeDk  

http://spacey.dk/spaend-loebeskoene-paa-eller-bliv-haegtet-af/

http://spacey.dk/spaend-loebeskoene-paa-eller-bliv-haegtet-af

Hi, I’m Marlene Schøler Sørensen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *