Google Analytics Danmark: FAQ

Hey Venner – tillader mig lige at stille et “dumt” Spørgsmål da jeg er lidt i tvivl håber det er okay?

Hey Venner – tillader mig lige at stille et “dumt” Spørgsmål da jeg er lidt i tvivl håber det er okay?

Jeg er lige ved at hjælpe en veninde med hendes hjemmeside som hun har hostet igennem Wix og hun mener ikke analytics fungerer ordentligt. Jeg har tjekket opsætningen og der er ikke umiddelbart nogle problemer. Når jeg tjekker analytics så ser hendes tal meget underlige ud (se vedhæftede graf)

Kan dette være udtryk for at analytics ikke har fungeret en periode og nu virker igen eller er det bare fordi der ikke har været nogle besøgende i den periode? 🙂

På forhånd tak

Hi, I’m xirb

8 Comments

  1. Vi havde engang problemer med IE browsere og to-bogstavsdomæner (fx ab.dk). Der var en eller anden fejl i IE, som gjorde at Cookies ikke fungerede på domæner med to bogstaver. Noget med at Microsoft lagde sig tæt op ad nogle regler omkring .com domæner, hvor 3 bogstaver er minimum.

    Vi havde massere af besøgende, der blev bare ikke registreret IE besøgende i Analytics.

  2. Vi havde engang problemer med IE browsere og to-bogstavsdomæner (fx ab.dk). Der var en eller anden fejl i IE, som gjorde at Cookies ikke fungerede på domæner med to bogstaver. Noget med at Microsoft lagde sig tæt op ad nogle regler omkring .com domæner, hvor 3 bogstaver er minimum.

    Vi havde massere af besøgende, der blev bare ikke registreret IE besøgende i Analytics.

  3. Mange tak for svarene 🙂 Det eneste der er lidt mærkværdigt er at hun har haft betalende kunder i perioden, men jeg tror muligvis det er fordi hun kører hendes webshop i en seperat installation hvor Analytics ikke er sat til.

  4. Mange tak for svarene 🙂 Det eneste der er lidt mærkværdigt er at hun har haft betalende kunder i perioden, men jeg tror muligvis det er fordi hun kører hendes webshop i en seperat installation hvor Analytics ikke er sat til.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *