2 bonderøvs facebook tips

Når du smider 200 billeder op i et Facebook fotoalbum, så er det lidt besværligt, hvis man har noget, man gerne vil have til at stå i teksten på hvert billede. Typisk kunne man f.eks. skrive “Fotoalbum fra X med 85 billeder. Husk at tagge dem du kender.” eller lign. Åben billederne i f.eks. Adobe Bridge, og rediger IPCT metadata titel og tekst for alle billeder i et hug, når du smider dem på FB, så tager FB den titel og tekst med på alle billeder. 

Du kan ikke bruge annoncekroner på at pushe et fotoalbum, men du kan ligge billederne op i et fotoalbum uden at poste fotoalbummet. Derefter tager du linket til fotoalbummet og poster linket, og så kan du på den måde pushe dit photoalbum med annoncekroner.

 Voilà 🙂

God weekend 

http://blog.conradchavez.com/2011/06/27/facebook-now-displays-image-copyright-caption-metadata/

Hi, I’m Mads Gorm Larsen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *