Er der nogle her, som har god erfaring med Mailchimp og som kan give input på følgende?

Der er kommet ordre på at gå med livrem og seler, så kunde X (aka mega brokkehovede) IKKE modtager nogen form for mails fra os – nu eller i fremtiden.

Han er pt. ikke på den mailliste, jeg har ansvaret for, men jeg vil nu vide, om der er mulighed for, at jeg kan smide hans adresse direkte ind i Mailchimp som en unsubsriber, så hvis adressen senere alligevel importeres til listen i Mailchimp (når der skal flettes adresser ind fra vores andre systemer) – så ignorerer Mailchimp den, fordi den allerede ligger som en unsubsribed?

Hi, I’m Esben Rasmussen

3 Comments

  1. Hvis du tilføjer ham til listen og derefter unsubscriber ham vil han stadig være gemt i listen, men som unsubscribed.. Prøver du så at importerer ham igen sker der ikke noget, med mindre du vælger at opdatere listen

  2. Fedt! Tak for svar Aske Hansen. Havde håbet der var en direkte “unsubsriber import”, men det lyder næsten lige så godt.

    Kan bare ikke undlade at blive en anelse bekymret, når jeg først skal tilføje ham – havde nok håbet på at containerne kunne være hermetisk lukkede for hinanden 😉

    Men lyder klart som den bedste fremgangsmåde.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *