Jeg er rendt ind i et tracking problem med Universal Analytics, som jeg simpelthen ikke kan regne ud.

Når jeg propper utm_source/utm_medium/utm_campaign tracking parametre på landing page URL’er, så bliver de simpelthen ikke samlet op ovre i Analytics. Det ser ud som om at trafikken bliver sporet som Direct.

Der er ingen redirects involveret, jeg har tripple-checket det med Live HTTP Headers plugin’et.

I den “gamle” Analytics kunne man debugge det ved at kigge lidt på det efterfølgende request til _utm.gif tracking pixelen, samt hvilke parametre der blev sendt til denne. Men kan det passe at den metode ikke bliver brugt i Universal?

Andre tips til at debugge på det? Eller hints til, hvad pokker der går galt?

Hi, I’m xirb

8 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *