Så er jeg laaaaangt om længe kommet i gang med at arbejde med Dashboards lidt.

Men hvad gør i andre for at sikre jer, at i kommer forbi og kigger på dem engang imellem? Tvinger i jer selv til, lige at klikke jer ind på dem som en del af morgenrutinen?

Eller findes der nogle smarte “apps”, så man f.eks. kan få det ind og ligge som et baggrundsbillede på sin PC/Mac?

Jeg vil selvfølgelig arbejde på, at få noget op at køre på en fladskærm, evt. via GeckoBoard. Men nogle af mine Dash Metrics er så nørdet, at de vil forvirre mere end gavne, hvis jeg delte dem med resten af virksomheden.

Hi, I’m xirb

24 Comments

 1. Du har mulighed for løbende at få tilsendt rapporterne som e-mail. Det gør jeg til flere kunder og til de internt der ikke selv kommer forbi.

  Det kan mange gange være en god påmindelse og netop lige gøre at man kommer ind forbi.

 2. Du har mulighed for løbende at få tilsendt rapporterne som e-mail. Det gør jeg til flere kunder og til de internt der ikke selv kommer forbi.

  Det kan mange gange være en god påmindelse og netop lige gøre at man kommer ind forbi.

 3. Umiddelbart vil jeg anbefale Klipfolio frem for Geckoboard, hvor jeg meget hurtigt løber ind i begrænsninger. Klipfolio kan tilpasses rigtig meget, så du kan lave det som du vil have det, og ikke sådan som de har bestemt det skal være.

 4. Umiddelbart vil jeg anbefale Klipfolio frem for Geckoboard, hvor jeg meget hurtigt løber ind i begrænsninger. Klipfolio kan tilpasses rigtig meget, så du kan lave det som du vil have det, og ikke sådan som de har bestemt det skal være.

 5. Vi kører et Analytics dashboard med nogle basis KPI’er som salg, visits og trafikkilder. Det kører på en faldskærm i Chrome. Der har vi så et plugin der reloader siden hvert 5. minut. På den måde kan vi nemt følge med i dagens salg og kampagne aktiviteter. Derudover for sendt nogle pr måneds- og ugebasis.

 6. Vi kører et Analytics dashboard med nogle basis KPI’er som salg, visits og trafikkilder. Det kører på en faldskærm i Chrome. Der har vi så et plugin der reloader siden hvert 5. minut. På den måde kan vi nemt følge med i dagens salg og kampagne aktiviteter. Derudover for sendt nogle pr måneds- og ugebasis.

 7. Jesper Gunris Schneider sådan et har de også kørende ude hos Bon’A Parte, hvor man især kan se Analytics Realtime stats. Fungerer ret godt, når man har en shop af den størrelse.

 8. Jesper Gunris Schneider sådan et har de også kørende ude hos Bon’A Parte, hvor man især kan se Analytics Realtime stats. Fungerer ret godt, når man har en shop af den størrelse.

 9. Det er über fedt at sidde og følge med i antal realtime besøgende, når man lige har sendt nyhedsbrev ud. Ikk’ så fedt, når tallet kommer nærmere og nærmere et kendt breaking point for shoppen 😛

 10. Det er über fedt at sidde og følge med i antal realtime besøgende, når man lige har sendt nyhedsbrev ud. Ikk’ så fedt, når tallet kommer nærmere og nærmere et kendt breaking point for shoppen 😛

 11. Jesper Gunris Schneider har I ikke problemer med scrolling til toppen og at side-baren åbner ved hvert reload? Eller det passer måske ok med jeres Dashboard?

  – ville gerne ha’ så enkelt et setup med et Dashboard, men nøjes pt med live tal på fladskærmen..

 12. Jesper Gunris Schneider har I ikke problemer med scrolling til toppen og at side-baren åbner ved hvert reload? Eller det passer måske ok med jeres Dashboard?

  – ville gerne ha’ så enkelt et setup med et Dashboard, men nøjes pt med live tal på fladskærmen..

 13. Hmmm, overvejer at købe en eller anden billig Android tablet, montere den på vægen, og smide enten KlipFolio eller GeckoBoard op på den.

  Nogen af jer, der har erfaringer med at køre den slags på tablets?

  Synes det er lidt overkill at investere i en fladskærm (med dertil hørende PC), bare for at vise nogle fancy-pansy-bullshit -metrics på en væg.

 14. Hmmm, overvejer at købe en eller anden billig Android tablet, montere den på vægen, og smide enten KlipFolio eller GeckoBoard op på den.

  Nogen af jer, der har erfaringer med at køre den slags på tablets?

  Synes det er lidt overkill at investere i en fladskærm (med dertil hørende PC), bare for at vise nogle fancy-pansy-bullshit -metrics på en væg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *