Andre der oplever at GA er langsom til at opdatere data for tiden? Der plejer at gå max 1-2 timer før man kan se data i interfacet, men jeg har en kunde som de seneste par dage har været 10-12 timer bagud.

Kunden har cirka 6 mio hits pr. måned, så den burde ikke være i nærheden af grænsen på 10 mio. hits pr. måned.

Jeg oplever det kun på én kunde, men den kunde har været konstant 10-12 timer forsinket de sidste 3-4 dage. Det gælder både trafik og e-commerce data.

Hi, I’m Jacob Worsøe

18 Comments

  1. Kan godt se at der er andet sted står det med grænsen på 10 mio pr. måned, men der står også på samme side at hvis der er mere end 200.000 besøgende pr. dag kan det resultere i at dataene kun bliver opdateret en gang i døgnet. De er lidt tvetydige 🙂

  2. Kan godt se at der er andet sted står det med grænsen på 10 mio pr. måned, men der står også på samme side at hvis der er mere end 200.000 besøgende pr. dag kan det resultere i at dataene kun bliver opdateret en gang i døgnet. De er lidt tvetydige 🙂

  3. Det ved jeg godt at de har Jacob Kildebogaard, men når Jacob har indtrykket af at der ikke bør være data forsinkelse ved 6 mio hits, så er det jo en misforståelse, for Google skriver netop at det er ved 6 mio hits forsinkelsen opstår.

  4. Det ved jeg godt at de har Jacob Kildebogaard, men når Jacob har indtrykket af at der ikke bør være data forsinkelse ved 6 mio hits, så er det jo en misforståelse, for Google skriver netop at det er ved 6 mio hits forsinkelsen opstår.

  5. Tak for svar. Vi må vidst bare vænne os til det. Det er som sådan heller ikke noget der har indflydelse på vores arbejde med webanalyse hvor vi aldrig vil kigge på data fra samme dag, men i forhold til dashboards er det ikke så fedt at data er 10 timer forsinket.

  6. Tak for svar. Vi må vidst bare vænne os til det. Det er som sådan heller ikke noget der har indflydelse på vores arbejde med webanalyse hvor vi aldrig vil kigge på data fra samme dag, men i forhold til dashboards er det ikke så fedt at data er 10 timer forsinket.

  7. Joel Hyrland​ yes, men min pointe var bare at jeg oplever en tydelig ændring i leveringstid af data ift tidligere, og det er faktisk mest på større konti. Så der er ingen tvivl om at Google har lavet ændringer her

  8. Joel Hyrland​ yes, men min pointe var bare at jeg oplever en tydelig ændring i leveringstid af data ift tidligere, og det er faktisk mest på større konti. Så der er ingen tvivl om at Google har lavet ændringer her

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *