Hej GA hajer

Lige et hurtigt spørgsmål fra en knap så skrap GA bruger 🙂

På Sleeknote.com kommer rigtig mange af de besøgende udelukkende for at logge ind i vores system. Disse besøgende vil jeg gerne kunne frasortere i vores GA rapporter, således konverteringstal mm. bliver mere retvisende.

Selv loginsiden ligger på et andet domæne (http://dashboard.sleeknote.com), så vi har derfor sat event tracking på selve login knappen.

Mit spørgsmål er nu, hvordan får jeg sat et segment eller andet op i GA, således jeg kan frasortere de besøgende, som har triggered dette event?

Hi, I’m Mogens Møller (Konverteringsnørden)

10 Comments

  1. Hej Mogens Møller​, jeg sidder ikke med GA foran mig lige nu, men du burde nemt kunne opsætte et segment, hvor du sætter betingelsen til, at der skal være opnået 0 mål af en bestemt type. Bare husk, at når du opsætter et segment, så vælger du, hvad du vil vise, og ikke hvad du vil sortere fra.

  2. Hej Mogens Møller​, jeg sidder ikke med GA foran mig lige nu, men du burde nemt kunne opsætte et segment, hvor du sætter betingelsen til, at der skal være opnået 0 mål af en bestemt type. Bare husk, at når du opsætter et segment, så vælger du, hvad du vil vise, og ikke hvad du vil sortere fra.

  3. Hej Mogens Møller, kunne det ikke være værd at overveje at lave en ny profil, der ekskluderer logins i stedet? Så har du mere fleksibilitet til at segmentere din trafik (uden at skulle tilføje den exclude betingelse, som Lars Gundersen nævner, på alle øvrige segmenter).

  4. Hej Mogens Møller, kunne det ikke være værd at overveje at lave en ny profil, der ekskluderer logins i stedet? Så har du mere fleksibilitet til at segmentere din trafik (uden at skulle tilføje den exclude betingelse, som Lars Gundersen nævner, på alle øvrige segmenter).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *