Jeg vil gerne kunne se mit totale salg inklusiv moms og porto, men det ser ud til at “Revenue” bliver vist uden moms og porto. Kan man få vist det samlet salg, med alt inklusiv ?

Hi, I’m Kim Schjeltved

20 Comments

  1. Det Rene siger. Prøv evt at placere en testordre, og dobbeltcheck hvilke værdier koden i HTML’en på kvitteringssiden rent faktisk sender. Bare rolig, du behøver ikke kunne HTML, det er rimeligt tydeligt hvad der er din transaktionskode.

  2. Det Rene siger. Prøv evt at placere en testordre, og dobbeltcheck hvilke værdier koden i HTML’en på kvitteringssiden rent faktisk sender. Bare rolig, du behøver ikke kunne HTML, det er rimeligt tydeligt hvad der er din transaktionskode.

  3. Eller alternativt, installer Google Analitcs Debugger til Chrome, åben en developer console, placer en testordre, og check i konsollen hvilke værdier der sendes til Analytics.

  4. Eller alternativt, installer Google Analitcs Debugger til Chrome, åben en developer console, placer en testordre, og check i konsollen hvilke værdier der sendes til Analytics.

  5. Jeg har lige prøvet at lavet et testkøb, men uden held. Jeg kiggede kildekoden igennem både før og efter købet, men syntes ikke der var noget der lige sprang frem. Jeg går ud fra at det er prisen på ordren, moms og porto jeg skal kigge efter ?

  6. Jeg har lige prøvet at lavet et testkøb, men uden held. Jeg kiggede kildekoden igennem både før og efter købet, men syntes ikke der var noget der lige sprang frem. Jeg går ud fra at det er prisen på ordren, moms og porto jeg skal kigge efter ?

  7. Det gode grunner til å ha både revenue og product revenue uten moms, og å samle all moms i tax-feltet. Dine ROAS kalkuleringer i GA blir litt mindre feil, hvis man ikke tar med moms i revenue. Moms er uansett ikke en inntekt.

  8. Det gode grunner til å ha både revenue og product revenue uten moms, og å samle all moms i tax-feltet. Dine ROAS kalkuleringer i GA blir litt mindre feil, hvis man ikke tar med moms i revenue. Moms er uansett ikke en inntekt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *