Hi, I’m Rikke Marie Søegaard

11 Comments

  1. Jeg har endnu ikke prøvet rainmaker, sidst jeg tjekkede manglede de funktionalitet og jeg var ikke klar – men hopper formegentlig på iår med en hobby blog for at give den lidt mere gas 🙂

    Hvad er usecase?

  2. Tak for svar, allesammen! 🙂 Jeg er dybest set bare interesseret i mindre bøvl. Er mildest talt ikke webnørd, så jeg oplever konstant begrænsninger og endeløse research-sprints for at opdatere mit website. Tiltrækningen ligger altså i, at alt er køreklart. Ingen plugins. Et professionelt system.

    Det hele startede egentlig, fordi jeg vil have en opt-in boks, hvor jeg frister med et virkelig spændende white paper om strategisk relevans 🙂 Nu jeg har jer: Hvad bruger I til “Download denne mod at give din mailadresse”-funktionen?

  3. Hej Rikke, hvis du ikke vil køre et membership site eller sælge digitale ydelser endnu på større skala, så ville jeg blive på wordpress(hvis det er her du er idag). Med plugins som popupdomination kan du nemt gøre det du beskriver. Alternativt kan du lege med gravity forms og bruge mailchimps automation i samspil med mergefield change som trigger. Et sidste alternativ er at du tager et kig på zapiers zaps mellem mailchimp og wp 🙂

  4. Ja, måske er det lidt for omfattende til mit behov Mikkel Kiærulf Plæhn . Tusind tak for dine forslag. Dem vil jeg kigge nærmere på! LeadPages lader i øvrigt også til at være et rigtigt fornuftigt alternativ, fordi man her kan indsætte opt-in bokse hvor som helst på siden, og uden problemer tilbyde forskellige gratis downloads på forskellige sider. Eneste ulempe: Det er lidt pebret… 

  5. Jeg bruger Sleeknotes plus en landing page på egen hjemmeside. Efter min erfaring har personlig kontakt – det, at man hjælper nogen med et godt råd online, kører en annonce for sit tilbud osv. – større betydning, end hvilke knapper, bokse og barrer man flotter sig med 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *