Hi, I’m xirb

6 Comments

  1. Det de andre skrev.

    Men hvis jeg skal komme med en hurtig og uforsigtig generalisering, så skal man sørge for at bruge en letlæselig font i en stor skriftstørrelse med rimelig stor linjeafstand – jeg har i hvert fald endnu til gode at se cases, hvor valg/ændringer i den retning har forringet konverteringsgraden.

    – Der må være en øvre grænse, men sjovt nok har jeg kun set forbedringer selv helt op til størrelser hvor designeren begynder at hyle og skabe sig og det umiddelbart ser overdrevet ud…

  2. Jeg er enig med Christian Brix – fonten skal være nem at læse (afkode), og linjeafstanden må ikke blive for lille (typisk problem). Forholdet mellem fontstørrelse og linjeafstand skal være i orden og husk white space, altså luft omkring indholdet, mellem afsnit. Du kan finde populære fonte her: http://www.awwwards.com/20-best-web-fonts-from-google-web-fonts-and-font-face.html og her: http://www.creativebloq.com/typography/free-web-fonts-1131610

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *