Det kunne være interessant at vide hvilke tanker der ligger bag at is-virksomheden Isis vælger at køre på TV lige nu. Og ikke mindst hvad de får ud af det. Jeg tænker at seerne i høj grad bemærker spottet pt, men det skaber nok ikke specielt positive associationer og købelyst

Hi, I’m Marlene Schøler Sørensen

One Comment

  1. Jeg tror det måske har været planlagt længe. At deres navn indeholder en reference til en kendt terrorgruppe, er ikke meget anderledes end at mit navn indeholder en reference til et geografisk sted i Danmark. Jeg tror sagtens folk kan skelne, og ellers er det måske i øvrigt netop for at understrege forskellen, når de nu går all ind på at fortælle om deres produkter uden tilsat sukker. Det virker positivt på mig, men jeg ved ikke om det er fordi jeg er diabetiker.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *