Huha! Er der nogle af jer der har opgraderet jeres Facebook Page her i disse dage? Og er det gået jer godt? Jeg blev i dag spurgt, da jeg havde logget ind på min FB-page, om jeg ville opgradere til deres nye look og struktur. Det klikkede jeg ja til, og så blev jeg ellers logget af. Nu kan jeg så ikke logge ind fordi siden er ved at blive vedligeholdt – det de kalder for “maintenance”, og skulle efter deres ord kun vare et par minutter. De minutter er nu blevet til en hel dag og jeg begynder faktisk at blive en smule nervøs. Jeg har heldigvis god organisk traffik til min side og en meget stor nyhedsliste, men alligevel… vil godt nok blive ked af det hvis jeg mistede mange års arbejde og 4600 følgere. Nogen af jer der har haft succes med opgraderingen, eller som står i samme situation som jeg? På forhånd, tak 🙂

Hi, I’m Lise Kryger

11 Comments

 1. Av – jeg har ingen erfaring med opdateringen. Men jeg tænker, at du bare skal klappe hesten. I værste fald og der virkelig bliver ved med at være låst. Så kontakt f.eks. Thomas Thomsen eller Mikael Lemberg, og hør om ikke du kan betale dig til lidt assistance. 

 2. Er du 100% sikker på, at dwn oprindelige besked om at opgradere stod på Facebook – og ikke på en side, der bare lignede?

  Det lyder desværre også for mig som om nogen har narret dine adgangsoplysninger fra dig og nu har overtaget din side. Er der dukket nye indlæg op på siden efter du “opgraderede”?

  Hvad er proceduren for i givet fald at genvinde kontrollen Mikael Lemberg​ – Det er vel kontakt til Facebook så hurtigt som muligt?

 3. God formiddag. Tusind tak for jeres kommentarer og bud på hvad der kan være hændt.

  Lidt mere info: Jeg loggede ind i går og så denne besked: 

  http://screencast.com/t/i4dj5GWB

  Den klikkede jeg på, for hvorfor vente?

  Så blev jeg smidt af og kunne ikke komme ind igen.

  Indtil nu, hvor jeg pludselig kunne logge på igen 🙂

  Alt på siden er som det skal være. Med en undtagelse – jeg har mistet et login til en anden page. MEN, heldigvis er vi mange om siden, og den er ikke oprettet af mig. 

  SÅ HUHA – stor lettelse herfra.

  Jeg er lidt i tvivl om jeg har lyst til at trykke på opgraderingsknappen lige foreløbig 😉 – men hvis det sker igen – så kan jeg mere roligt slå koldt vand i blodet, som Mads Gorm Larsen foreslog :-0)

  Igen tusind tak for jeres tid og gode forslag! 

  Rigtig god weekend derude 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *