Hej Er der en der har et godt bud på, hvorfor jeg for en kunde ikke kan se hvor meget trafik der er genereret af sociale medier ? De vil gerne ligesom jeg kan ved andre,  se fordelingen fra LinkedIn, Facebook og Twitter.

Hi, I’m Dorte Møller Madsen

14 Comments

  1. Ups undskyld. Jeg forsøger lige at uddybe Søren Sprogø dette er ikke mit “speciale” – så spørger måske lidt hen i vejret, beklager. Det er tomt  under “netværkshenvisninger” og vi tror på at virkeligheden er noget andet. Forsøger også lige at sætte et skærmdump ind.

  2. Ups undskyld. Jeg forsøger lige at uddybe Søren Sprogø dette er ikke mit “speciale” – så spørger måske lidt hen i vejret, beklager. Det er tomt  under “netværkshenvisninger” og vi tror på at virkeligheden er noget andet. Forsøger også lige at sætte et skærmdump ind.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *