Jeg har en udfordring med Universal Analytics i en shop, hvor tjekud forløbet ligger på et subdomæne. 

Den tracker domænet som trafikkilde ved e-commerce salg. 

Men kun nogen gange. 

Jeg har skrevet domænet ind i “ekskluderede henvisningsdomæner” – men den fortsætter med en gang imellem at putte den på som trafikkilde. 

Det er først blevet et problem efter et skifte til Universal. 

Har du været ude for noget lignende – og har eventuelt et løsningsforslag ?

#universal  

Hi, I’m Brian Brandt

16 Comments

  1. Det var også min tese, Jan Jørgensen  .. nu har jeg bare ventet et par måneder, så det burde ikke komme længere – synes det nuværende tal er for højt til det.. men those damn cookies :-).. Har dog lige prøvet at kigge på new / returning. Og det er kun returning – så det er nok det som vi er ude i stadigvæk… Kan heller ikke finde andet der skulle trigge det. 

  2. Det var også min tese, Jan Jørgensen  .. nu har jeg bare ventet et par måneder, så det burde ikke komme længere – synes det nuværende tal er for højt til det.. men those damn cookies :-).. Har dog lige prøvet at kigge på new / returning. Og det er kun returning – så det er nok det som vi er ude i stadigvæk… Kan heller ikke finde andet der skulle trigge det. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *