Christian Brix

Super uinteressant, men lad mig nu lige få luft for mine “first World”-frustrationer:

Super uinteressant, men lad mig nu lige få luft for mine “first World”-frustrationer:

Arrrh, jeg blev SÅ bitter over at læse at den nye retina-Macbook kommer med Intel Core M, da Apple havde afholdt deres lanceringsshow – og den her artikel bekræfter mine bange anelser.

Nu har jeg ventet i mere end et år (tror jeg), siden jeg læste at den var “på vej”. Den lød perfekt med 12″ og retina display – jeg kunne netop ikke beslutte mig for om det skulle være den helt lille 11″ eller 13″-Air’en, der skulle i indkøbsposen – og Retina på Pro’en træk også..

Og fra andre køb var jeg røvtræt af at købe en ny maskine og så se en ny, revolutionerende model på gaden 1/2 år efter. Så 12″-macbook it was – selvom jeg var sikker på at den blev enten hel- eller halvdyr.

Indtil specs blev afsløret.

USB-C har jeg endda intet problem med – det er en bærbar, ikke min arbejdshest…

Derimod en Core M-CPU…..

Det forvandler sgu da næsten maskinen til en 12.000-kroners Netbook eller Chromebook..!?

Selvom det ikke er arbejdshesten, så skal den da kunne trække Chrome med 30 faner, et Word-doc, et regneark, filezilla og Photoshop og en håndfuld små hjælpeprogrammer åbne på samme uden at hakke, før jeg kan være tilfreds..

Så nu er dilemmaet: igen købe gammel tech (Macbook Air 11″/13″ eller ligefrem en Windåse-Zenbook i protest) – eller leve med gammelt grej et års tid endnu, og så satse på at generation 2 kommer med lidt mere regne-power…

Originally shared by Bjarne Panduro Tveskov

Much like that first Air, the new MacBook is for the future. It’s a vision of our next computer, the one we’ll buy when our Airs or ThinkPads can’t keep up anymore. The MacBook is a work in progress: The processor and the battery will improve, and the price will drop. It won’t take long. The future’s getting here faster than you think.

http://www.wired.com/2015/04/review-apple-macbook/?mbid=social_twitter

Hi, I’m xirb

One Comment

  1. Jeg har lige bestilt Macbook Pro 13″. Den er minimalt større end en Air og laaangt mere powerful. Et par fra arbejdet har den, og de kører perfekt. Rigtig flot skærm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *