Hi, I’m Brian Brandt

4 Comments

  1. Ja, Google har en meget hård opdeling når det kommer til dette, selv deres “normale” api kan ikke hive det ud, man bliver tvunget til at trække Data ud via deres Multi-Channel Funnel Reporting API, som der er rigtigt mange Dashboards tools som ikke understøtter. Grunden til opdelingen er højest sandsynligt pga. Google tilbage i tiden næsten “kun” var session baseret og alt multi Channel data er bruger baseret.

  2. Ja, Google har en meget hård opdeling når det kommer til dette, selv deres “normale” api kan ikke hive det ud, man bliver tvunget til at trække Data ud via deres Multi-Channel Funnel Reporting API, som der er rigtigt mange Dashboards tools som ikke understøtter. Grunden til opdelingen er højest sandsynligt pga. Google tilbage i tiden næsten “kun” var session baseret og alt multi Channel data er bruger baseret.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *