0% i bouncerate / afvisningsgrad

0% i bouncerate / afvisningsgrad

For een af mine kunder, har jeg en bouncerate på 0% for juli, august og september for Paid Search. Det kan jo simpelthen ikke være rigtigt. Men hvad gør jeg galt?

For august er den også nul for Direct og Organic.

(-Jeg forstår slet ikke hvad jeg kan gøre galt da det jo ikke er noget man sætter op.)

16 thoughts on “0% i bouncerate / afvisningsgrad

  1. Mht. redirects skal det måske pointeres, at det kun er ved javascript-baserede redirects, at det vil være et problem. Et serverside redirect vil ikke skabe dette problem.

    Javascript-baserede redirects er dog ofte noget snavs – og ses heldigvis ikke så tit.

  2. Mht. redirects skal det måske pointeres, at det kun er ved javascript-baserede redirects, at det vil være et problem. Et serverside redirect vil ikke skabe dette problem.

    Javascript-baserede redirects er dog ofte noget snavs – og ses heldigvis ikke så tit.

  3. Søren Sprogø​ jeg vil nu sige 99,5% dobbelt kode, 0,5 event tracking. Specielt når det er site wide. Problemet med events var større før non interaction kom, og i en periode hvor en række sitecatalyst folk startede med ga implementering uden helt at kende forskellen på de to systemers events

  4. Søren Sprogø​ jeg vil nu sige 99,5% dobbelt kode, 0,5 event tracking. Specielt når det er site wide. Problemet med events var større før non interaction kom, og i en periode hvor en række sitecatalyst folk startede med ga implementering uden helt at kende forskellen på de to systemers events

Leave a Reply

Your email address will not be published.