Når Jacob siger god for det, så er det værd at skrive sig op til at være med på testen. 

Originally shared by Jacob Kildebogaard

Da jeg holdt oplæg i Israel mødte jeg en række iværksættere og efter et lille år har de nu et fedt produkt klar, der launches i næste uge. Jeg har fået lov at beta teste det for få websites og ser spændt frem til resultatet.

Kort fortalt tjekket toolet sitet for tekniske udfordringer, loadtider mv, som koster konverteringer. De kender CR på sideniveau, og kan dermed estimere mistet salg pga tekniske udfordringer. De serverer problemerne og løsningen overskueligt og man ved præcis hvad det er værd at fikse. Jeg har pt ikke flere åbninger for tests, men skriv hvis jeg skal have dig med i bølge 2 🙂

Hi, I’m Mads Gorm Larsen

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *