Hej!

Har har brug for nogle råd angående PR i de skrevne medier. Jeg ejer siden skoleanalyser.dk, og blev kontaktet af en journalist omkring snyd til studentereksamener. Jeg satte ham i forbindelse med en person, der har snydt til en eksamen. Dette er nu blevet til et kort TV-program, der bliver sendt på mandag klokken 22. De sidste par dage har Jyllandsposten, TV2 og MX skrevet om snyd på landets gymnasier.

Jeg finder det oplagt at kontakte disse journalister, så jeg forhåbentlig kan få nogle links til min side, men jeg er meget i tvivl om hvordan jeg skal kontakte journalisterne. Kunne de være interesseret i at høre min mening omkring snyderiet i gymnasierne. Jeg har allerede givet en del baggrundsviden til journalisten bag tv programmet, men vil det være dårlig skik at kontakte de andre journalister, og give de samme informationer?

Hi, I’m Alexander Leo-Hansen

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *