jeg har forsøgt at finde ud af hvad jeg skal kigge efter, både i GA og på google..

Leder efter et sted hvor jeg kan finde ud af hvilke sider mine brugere kommer fra.

Samarbejde med nogle sites, hvor jeg måske kan få dem til at bruge UTM links men det skal jeg først i gang med nu.

Har lige overtaget GA kontoen for kunden.

Er der nogen måde jeg kan hitte ud af brugerens specifikke side de kom fra?

Hi, I’m xirb

4 Comments

  1. Jeps, gør som René Frederiksen​​ siger. Men derudover kan du med fordel også vælge at tilføje en sekundær dimension, som er “Henvisningssti”. Med dette kan du nemt få et overblik over hvilke sider hos de andre websites, som brugerne kom fra.

  2. Jeps, gør som René Frederiksen​​ siger. Men derudover kan du med fordel også vælge at tilføje en sekundær dimension, som er “Henvisningssti”. Med dette kan du nemt få et overblik over hvilke sider hos de andre websites, som brugerne kom fra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *