Hi, I’m Lise Bjerregaard Nielsen

10 Comments

 1. Det er meget rart, at de informerer om, hvad +1 betyder nede i algoritmerne. Så vil jeg ikke længere bruge +1 til at give en thumps up men kun hvis jeg mener, indlægget har værdi for andre.

 2. Det er også en mulighed, Thomas Rosenstand. Jeg synes nu, min strøm er præget af for mange delinger, så jeg ser det samme igen og igen. Det ville være rart, hvis systemet kunne håndtere det, så jeg ikke ser alle delingerne. Af samme grund er jeg forsigtig med at dele.

 3. Jeg styrede personligt frisk direkte ind i Settings og slog det fra.

  Nu venter jeg bare på muligheden for at undgå invasive “ticker”/tiggerindlæg i min strøm.

  Indtil nu er den eneste mulighed for næsten at undgå dem at smide samtlige de folk jeg følger i en cirkel og sætte slideren til “så lidt som overhovedet muligt” – det er så lidt ærgerligt, når man nu gerne vil se folks egne indlæg…

  Oh, well.

  Udvikling og indvikling er jo som oftest én og samme ting. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *