Google+ Hangouts on Air Shopping App, the Future of Online Shopping?

The next step in online buying is here, and it’s via Google+ Hangouts On Air! DVF is the first to showcase a new Hangouts app with features that include the ability to buy products, browse trends, and share directly from the Hangout.

Learn more & see it in action: http://goo.gl/CUgtgm

#shopthehangout   #googleplus   #googleplusdaily  

Hi, I’m Lise Bjerregaard Nielsen

12 Comments

 1. Min umiddelbare reaktion er “Second Life”, dvs. det lyder godt i teorien, men der er ikke nok, som vil bruge det i praksis.  Hvad siger du Lise Bjerregaard Nielsen – kan man køre Tupperware party i Google Hangout?

 2. Personligt tror jeg, at du har ret, Mads Gorm Larsen

  Ihvertfald for langt de flestes vedkommende – men jeg kunne faktisk godt forestille mig enkelte nicher, hvor det kunne fungere godt, hvis det bliver gjort rigtigt. “Arts&Crafts”-folket, for eksempel.

  Jeg ved, at flere i forvejen har fået solgt især håndlavede smykker og malerier via hangouts før dette tiltag overhovedet kom på banen. De sidder ofte og laver dem i selve hangoutet, og det kan godt give de andre i samtale noget købekriblen i fingrene. Men jeg tror, det vil fungere bedst i det små.

  Dog tør jeg ikke lægge hovedet på blokken.

  Der sidder jo en masse idémagere derude, som jeg ikke kan hamle op med.

  Jeg har ikke selv testet hangouts længe, da min forbindelse lagde mig for had for over et år siden og ikke vil være venner igen, så hangouts er desværre ikke for mig længere.

  Forhåbentlig får jeg fibernet indenfor overskuelig fremtid, og så skal der leges igen. 🙂

 3. Helt enig mht. DK, Joakim Ditlev – Danmark er simpelthen bare for bette til at få rigtig mange internetbaserede ting til at fungere.

  De danskere, der ikke som udgangspunkt kun går efter at sælge til andre danskere kunne måske nok finde et vindue, men hvis dette koncept slår igennem, så tror jeg også helt sikkert, at det får vind i sejlene i US længe før EU.

 4. Lige her tror jeg mere det her med købsadfærd og geografi end det har med teknologi at gøre. US er et stort land, så tele-salg, postordre – og TV-shops er langt mere udbredt og man køber typisk langt større varer. I Danmark vil man oftere sige: “Nej, jeg går lige i butikken” eller “Lad os tage et møde”, når det bliver mere end 3 liter mælk. Fordi vi kan og fordi der sjældent er mere end et par timers kørsel til leverandøren.

 5. Det, jeg mener med internetbaserede er egentlig ikke teknologien (undskyld den uklare formulering) det er mere noget med at vi er et lille land, og mange danskere handler allerede ikke over nettet, så man skal have fat i en niche af en niche af en…

  …og man skal ikke mange nicher ned, før der kun er fire andre danskere at handle med.

  Der har USA altså et noget befolkningstal at “niche ned” fra.

 6. Vi er ret enige, tror jeg. Webinarer og virtuelle events er også eksempler på kommunikationsteknologier / platforme, der kun er udbredt på niche-niche niveau herhjemme. 

 7. Det er vi. Men vi er jo også ret kloge begge to. 😉

  Det må da også give et temmelig begrænset indtjeningsgrundlag i længden, Joakim Ditlev?

  Til gengæld tænker jeg, at den slags tiltag kan fungere utrolig godt på hobbyniveau – og med hobbyer! – herhjemme, og det mener jeg jo personligt er en god brug. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *