Så er www.konkurrencebetingelser.dk version 2 blevet tilgængelig. En gratis service, som skal gøre det lettere for Facebook community managers at overholde love og regler, når de afholder Facebook-konkurrence.

 

Den nye forbedrede version, er blandt andet er blevet bedre takket være en masse gode input fra kanaljer, nørder og marketeers.

Tak for hjælpen!

http://www.konkurrencebetingelser.dk

Hi, I’m David Lorentzen

4 Comments

 1. Du linker til noget som er dit eget, ergo skal du have en Olfert. Da det snart er efterårsferie, så vil jeg undlade at trække dem helt op om ørene på sådan en gammel træskonisse som dig David Lorentzen:)

 2. 1 point for at tage Olfert pænt:) Det er et godt værktøj, og det skal nok give mange meget fine links:)

  Måske kunne du et sted i bunden lige tilføje til link til 

  http://www.forbrugerombudsmanden.dk/Love-og-regulering/Retningslinjer-og-vejledninger/Markedsfoeringsloven/Sociale-medier hvor du peger på 

  2.3. Når en privatperson modtager betaling eller andre fordele for at omtale eller på anden måde markedsføre en erhvervsdrivendes varer eller tjenesteydelser, skal det klart fremgå, at der er tale om reklame, eller at personen har modtaget betaling eller andre fordele for at omtale produktet. Den erhvervsdrivende er forpligtet til at informere privatpersonen om dette krav.

  4.8. Erhvervsdrivende bør ikke opfordre til, at brugere af det sociale medie skal dele markedsføring, hvis markedsføringen særligt henvender sig til børn og unge.

  Og til https://www.facebook.com/page_guidelines.php sektion E om promotions?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *