Kære Kanaljer. Er der nogle gode bud på en lille Vanity URL udfordring? Jeg har min personlige profil, en dansk og en engelsk side. Den engelske har “snuppet” lisehalskov, hvilket er fint, for det stemmer overens med det website, jeg bruger der. Min danske side er også helt fin. Men bag på min personlige profil, skal jeg tilføje tal eller bogstaver, fordi flere har LiseHalskov (altså mig selv!). Men hvad skal man vælge, når man arbejder med projektledelse? Thomas Rosenstand har valgt at lægge SEO bagefter – det er smart. Nogen bud før jeg vælger?

Hi, I’m Lise Halskov

12 Comments

  1. Claus Pedersen Jeg har selv tænkt på PM, men det kan jo være at folk tror, at jeg har fået så meget storhedsvanvid, at jeg tror, at jeg er Prime Minister… 🙂

  2. Den ene identitet er professional, så måske kunne den anden være LiseHalskovPersonal? 

    Men ellers kunne du også vente lidt, jeg gav det et par dage for en side, og så dukkede der flere valgmuligheder op. Dog kun sådan at jeg kunne vælge imellem 3 faste navne. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *