Jeg har fået nyt job: Jeg har nu kun 21 dage tilbage på mit nuværende job som projektleder i webbureauet Web&Co – og…

Jeg har fået nyt job: Jeg har nu kun 21 dage tilbage på mit nuværende job som projektleder i webbureauet Web&Co – og så er jeg klar til nye udfordringer hos Stena Line – som ansvarlig for online salg. Dvs. jeg skal i bund og grund stå for og optimere hjemmesiden – og få den til at sælge mere. Jeg kommer til at savne de nuværende, gode kolleger, jeg har kendt igennem mange år, MEN jeg glæder mig også vildt til at komme i gang med de nye udfordringer og oplevelser. 

Helt konkret bliver det fantastisk at arbejde et sted, hvor der bliver mere end rig mulighed for at arbejde med brugerundersøgelser, split-tests og lignende dybdegående optimeringer på daglig basis!

11 thoughts on “Jeg har fået nyt job: Jeg har nu kun 21 dage tilbage på mit nuværende job som projektleder i webbureauet Web&Co – og…

  1. Tak Rasmus. ØV, så må jeg hellere holde mig tilbage med “jeg kommer med en revolution til vores markedsføring”-attituden, når jeg foreslår at gøre det til en officiel temasang. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.