Christian Brix

Jeg har fået nyt job: Jeg har nu kun 21 dage tilbage på mit nuværende job som projektleder i webbureauet Web&Co – og…

Jeg har fået nyt job: Jeg har nu kun 21 dage tilbage på mit nuværende job som projektleder i webbureauet Web&Co – og så er jeg klar til nye udfordringer hos Stena Line – som ansvarlig for online salg. Dvs. jeg skal i bund og grund stå for og optimere hjemmesiden – og få den til at sælge mere. Jeg kommer til at savne de nuværende, gode kolleger, jeg har kendt igennem mange år, MEN jeg glæder mig også vildt til at komme i gang med de nye udfordringer og oplevelser. 

Helt konkret bliver det fantastisk at arbejde et sted, hvor der bliver mere end rig mulighed for at arbejde med brugerundersøgelser, split-tests og lignende dybdegående optimeringer på daglig basis!

Hi, I’m xirb

11 Comments

  1. Tak Rasmus. ØV, så må jeg hellere holde mig tilbage med “jeg kommer med en revolution til vores markedsføring”-attituden, når jeg foreslår at gøre det til en officiel temasang. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *