Er der nogle, der har nogen tanker og overvejelser om About.me? Jeg har fået indtrykket, at det SEO mæssigt er en god ide, at have en profil og har læst begejstrede skriverier om, at det er der, man “kan samle alle trådene”.Jeg under mig dog over sprogbrugen, der mere får mig til at tænke på et dating-site. Man får komplimenter fra andre. For hvad, spørger jeg? 

Hi, I’m Lise Halskov

2 Comments

  1. Jeg har en about.me side pga. SEO, men også for at samle alle links til SoMe nemt og overskueligt. Enig i, at der er datingagtige tiltag, men ser det egentlig mest som en form for prik, like, fave – og lægger ikke mere i det. Kan godt lide, at det er en OnePager med links – overskueligt og fungerer fint som link i bunden af summary på LinkedIn!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *