Hi, I’m Brian Brandt

12 Comments

  1. Der bliver umiddelbart smidt en reference til sitelinket og positionen kaldet cd= i URL’en. Den kan du i princippet blot pille ud af den fulde referral fra Google og integrere den i GA. Det kan muligvis løse det..

  2. Der bliver umiddelbart smidt en reference til sitelinket og positionen kaldet cd= i URL’en. Den kan du i princippet blot pille ud af den fulde referral fra Google og integrere den i GA. Det kan muligvis løse det..

  3. Tror det er meget op ad bakke med Googles secure search strategi. Jeg er ikke sikker på at referer’en overhovedet indeholder info om, hvilket link i SERP, som brugeren kom fra – efter Google gik over til secure search.

  4. Tror det er meget op ad bakke med Googles secure search strategi. Jeg er ikke sikker på at referer’en overhovedet indeholder info om, hvilket link i SERP, som brugeren kom fra – efter Google gik over til secure search.

  5. Ja – det virkede helt suverænt. Data er fremadrettet, så er æv over at jeg først har gjort det nu. Der kommer nok et blogindlæg med en længere forklaring. 

  6. Ja – det virkede helt suverænt. Data er fremadrettet, så er æv over at jeg først har gjort det nu. Der kommer nok et blogindlæg med en længere forklaring. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *