Jeg har tre bestemte links jeg på min webshop, som jeg følger antallet af besøgende på. Men jeg er i tvivl om det kan gøres nemmere, eller om jeg gør det rigtigt. Lige i øjeblikket har jeg oprettet tre “Custom reports”, som hver især, via Filter-Page-Regex sortere det enkelte link ud jeg gerne vil følge. Men er det den rigtige måde at gøre det på – at lave 3 “Custom reports”, til tre forskellige links ?

Hi, I’m Kim Schjeltved

6 Comments

 1. Det er simpelthen for svært for mig at svare, da jeg ikke er helt sikker på, hvad vi snakker om.

  Er det klik på tre bestemte links du vil måle eller er det antal gange tre bestemte sider bliver vist, du ønsker at vide noget om?

  Jeg fornemmer, at du ikke ønsker at fortælle, hvad årsagen bag er, men med indsigt i den fulde forklaring på, hvorfor du måler som du gør, vil det unægteligt gøre det noget lettere at svare fyldestgørende. 🙂

 2. Det er simpelthen for svært for mig at svare, da jeg ikke er helt sikker på, hvad vi snakker om.

  Er det klik på tre bestemte links du vil måle eller er det antal gange tre bestemte sider bliver vist, du ønsker at vide noget om?

  Jeg fornemmer, at du ikke ønsker at fortælle, hvad årsagen bag er, men med indsigt i den fulde forklaring på, hvorfor du måler som du gør, vil det unægteligt gøre det noget lettere at svare fyldestgørende. 🙂

 3. Der er nu ikke noget hemmeligt i de links jeg ønsker at følger. Jeg har tre sider jeg gerne vil se om de får nogle besøg – feks mine handelsbetingelser http://www.cartoonkids.dk/handelsbetingelser eller om mine besøgende er ligeglade med at kigge på den side.

  Hvad er forskellen på et klik og et besøg ? I min verden er det præcist det samme, men det er det måske ikke ?

  Jeg tænkte bare om der var en nemmere måde, end at lave en Custom reports for hvert af de links jeg gerne vil følge.

 4. Der er nu ikke noget hemmeligt i de links jeg ønsker at følger. Jeg har tre sider jeg gerne vil se om de får nogle besøg – feks mine handelsbetingelser http://www.cartoonkids.dk/handelsbetingelser eller om mine besøgende er ligeglade med at kigge på den side.

  Hvad er forskellen på et klik og et besøg ? I min verden er det præcist det samme, men det er det måske ikke ?

  Jeg tænkte bare om der var en nemmere måde, end at lave en Custom reports for hvert af de links jeg gerne vil følge.

 5. Hehe, når jeg spørger, er det fordi jeg skelner mellem sider og links.

  Et link er det du klikker på, mens siden er den du lander på. Det kunne være, at du ville måle antal klik på links til en pdf eller til en ekstern infoside osv. 🙂 (Dvs. hvor du ikke har mulighed for at tracke på en side)

  Hvis du bare vil kende antallet af visninger på tre bestemte sider, så tror jeg, at jeg ville lægge et filter på Adfærd -> Websiteindhold -> Alle sider, som kun inkluderer de tre sider. Derefter ville jeg gemme det som en genvej, så du i fremtiden blot kan åbne det som en genvej i menuen.

 6. Hehe, når jeg spørger, er det fordi jeg skelner mellem sider og links.

  Et link er det du klikker på, mens siden er den du lander på. Det kunne være, at du ville måle antal klik på links til en pdf eller til en ekstern infoside osv. 🙂 (Dvs. hvor du ikke har mulighed for at tracke på en side)

  Hvis du bare vil kende antallet af visninger på tre bestemte sider, så tror jeg, at jeg ville lægge et filter på Adfærd -> Websiteindhold -> Alle sider, som kun inkluderer de tre sider. Derefter ville jeg gemme det som en genvej, så du i fremtiden blot kan åbne det som en genvej i menuen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *