Når Torben Andersen står inde for det, så må det være godt.

Når Torben Andersen står inde for det, så må det være godt. 

Originally shared by Danske Webshops på GooglePlus

Vi er over 500 medlemmer nu … Nu får I lektier for!

Dejligt at se så mange danske webshops og webshoppere samlet på et sted – og endnu bedre at se, at der ofte kommer både hurtigt og konstruktiv feedback på spørgsmål og indlæg.

Alle tilmeldinger til gruppen godkendes manuelt for at holde de værste spammere ude, og i den forbindelse undres jeg gang på gang over, at der dukker både personlige profiler og firma-profiler op, der hverken har uploadet et profil-foto eller delt noget som helst på profilen… Hvis man så samtidig kun har en enkelt eller to følgere, så er det altså den sikre vej til ventelisten.

Google+ er et fantastisk sted til at samle inspiration, sparre, netværke og markedsføre sig selv og sin shop – men hvis man skal have det bedst mulige ud af det, så skal man også selv bidrage til festen 🙂

Weekendens lektier

Derfor får I nu alle lektier for i weekenden. Check lige jeres profiler (både jeres shop og jeres personlige profil) og udfør følgende:

=> Check dit profil-foto. Sørg for at du har et(!) og at det er i orden. 

=> Check dine profil-tekster. Sørg for at du skriver din job-titel, lidt om hvem du er – og husk nu for guds skyld et link til din shop i beskrivelsen. 

=> Skriv mindst et indlæg på din profil, der har værdi for andre (fotos af din kat eller fra din julefrokost tæller ikke!)

Når du har gjort dette, så deler du et link til dit nye, værdifulde indlæg i kommentarerne på dette opslag… og vupti, så har vi en enestående samling af guldkorn… right here 🙂

Som min gamle sergent ville have sagt:

“*Til det befalede… RYK UD!*”

God weekend 🙂

/Torben

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *